Gode steder tæt på

Lokalområdet byder på masser af oplevelser

Vi har et lokalsamfund bestående af områderne Fjelstervang, Rimmerhus og Vorgod Østerby. Beliggende i Ringkøbing-Skjern kommune mellem Herning, Videbæk og Kibæk. Tæt på hoved- og motorveje, men i skøn natur. Omringet af Momhøj naturcenter, Jyllands Park Zoo, Haunstrup Brunkulslejer og Bjerrely fiskesø & Muslingehuset.

Fjelstervang har en velassorteret købmandsforretning, og vi har vuggestue, børnehave, SFO og skole til og med 6. kl., tilsammen kaldet Børnenes Allé. Desuden har vi to private dagplejere. I forbindelse med skolen i Fjelstervang ligger Landsbycenteret, og ved fodboldbanerne og klubhuset ligger Udeforsamlingshuset. Området har et væld af foreninger med masser af glade idrætsudøvere og entusiaster udi forskellige hobbyer.

Jyllands Park Zoos slogan er ”Børnenes paradis” – Det slogan klinger meget bekendt for os som bor her i lokalområdet – for vi synes jo, Børnenes Allé også minder om et børneparadis. Ja! Vi har meget at prale af!! Og vi vil så gerne byde nye borgere velkomne.

Tag gerne kontakt til formanden i vores borgerforening: birthehusted@gmail.com, hvis man har lyst til at høre mere. Vil I høre mere om institutioner og skole, eller har man lyst til en rundvisning i Børnenes Allé, så kontakt skoleleder: peter.ulriksen@rksk.dk/20692547. Følg også vores facebook sider ”Børnenes Allé, Fjelstervang” og ”Fjelstervang”.

Jyllands Park Zoo. Kun 2,5 km fra Fjelstervang. Smør madpakken, op på cyklen og afsted med sæsonkortet i lommen. Hygge, hygge, hygge.
Momhøje Naturcenter. Kun 2,2 km fra Fjelstervang. Her tilbringes megen kvalitetstid i familierne. Dejlig natur og sjov, for både store og små. Skolen bruger også området flittigt.
Bjerrely Fiskesø og Muslingehus. Kun 1,5 km fra Fjelstervang. Dejlig far-søn tid eller familietid med fiskestangen i hånden, - også kun en kort cykeltur væk. Og har vi en fejring i famlien, så står Muslingehuset og dets smukke omgivelser højt på ønskelisten over steder at holde den.
Fjelstervang udeforsamlingshus er for alle og skabt for at blive brugt af alle – på alle tider af døgnet.
Haunstrup Brunkulslejer Haunstrup Brunkulslejer er et fedt område hvor du kan tage en dejlig tur på gå-ben eller en udfordrende tur på mountainbike. Man kan tage i hundeskoven eller på naturlegepladsen med børnene.