Flyt til Fjelstervang

Flyt til Fjelstervang

Kunne du tænke dig at bo i et lille lokalsamfund med nærvær og højt til loftet? Så kom ud og se om Fjelstervang ikke skulle være noget for dig og din familie - du kan under fanen Ejendomme til salg se de ejendomme og grunde, der er til salg i området. Der er i øjeblikket generationsskifte, og det betyder at der rent faktisk er huse til salg - det er normalt ikke en selvfølge. Og så er det noget billigere at bo her end 10 min tættere på Herning.

Øst i vest
Øst i vest er et område, der omfatter Fjelstervang, Rimmerhus og Vorgod Østerby med tilhørende opland. Området udgør skoledistriktet til Fjelstervang skole, og er det østligste område i det vestlige Ringkøbing-Skjern Kommune.

Tæt på motorvejsnettet
Her er ca. 5-8 min. til hoved- og motorvejsnettet omkring Herning. God placering mellem Videbæk, Herning og Kibæk. Indenfor en radius af 15 minutter er bl.a. Herning, Gødstrup (det nye super-sygehus), Jyske Bank Boxen mm.

Skøn natur
Området er omgivet af skøn natur – blandt andet Momhøj Naturcenter og Haunstrup Brunkulsleje. Der er mange muligheder for gå-, løbe-, cykel- og rideture i området. Jyllands Park Zoo og Bjerrely fiskesø og muslingehuset  finder du også i gå-/cykelafstand fra Fjelstervang.

Nysgerrig?
Hvis du er blevet nysgerrig på, om Fjelstervang og omegn (øst i vest) kunne være noget for dig, kan du læse mere om området under de forskellige faner og spørg endelig, hvis der er noget du vil vide mere om.