Gymnastik (vintersæson)

Gymnastik og fitness - vi glæder os til at se dig til sæsonen 2023/24

Opstart i uge 43 for alle gymnastikhold 

Sæt allerede nu X i kalenderen lørdag den 23. marts 2024, hvor der vil blive afholdt gymnastikopvisning på Fjelstervang Skole i Hallen.

Gymnastik er en sportsgren med fællesskab og mulighed for individuel udvikling, uanset om du er nybegynder, eller om du er rutineret gymnast. Gymnastik kan du begynde på, fra du er 1 år. Gymnastik er med til er styrke motorikken i et sjovt og anderledes miljø, hvor redskaber og fællesskaber med vennerne er omdrejningspunktet.

FIF tilbyder følgende børnegymnastikhold:

Se træningstider nederst på siden. 

Far, mor & barn (1-3 år)

Spilopperne (4-6 år) 

Spring- og Rytme (0.-2. klasse)

Store springere (3. klasse og opefter)

FIF vil gerne tilbyde fitness for voksne

TRX for mænd og kvinder (opstart uge 44) 

TRX mandag kl. 19:00- 19:45

Først og fremmest består TRX'en af to justerbare nylonstropper med håndtag, som bliver sat op i en ribbe. Man træner med egen kropsvægt, og så fungerer TRX'en som forlængede arme og ben, støtte og styrke.

Den træner og udfordrer balance, styrke, motorik, mobilitet, koordination, smidighed, core og kropsholdning, og det er i stort set alle øvelser. Den træner positioner og bevægelser, som man sjældent kommer ud i til dagligt, og så er det bare også sjovt.

Vi træner 45 min. og man sætter selv en TRX-sele op i ribben når man ankommer, samt tager den ned, når træningen er slut.

Det bliver en meget lavpraktisk træning. Måske en kort opvarmning, så leddene bliver varme. Træningen kommer til at være kort og effektiv med  gentagelser i sæt a’ 3 øvelser sat i gang af træneren, men ellers i eget tempo. Hyggelig atmosfære og sludder med sidemakkeren mens man laver øvelserne er vigtigt på det her hold.

Øvelserne bliver skrevet ned og lamineret, så alle har mulighed for at afvikle træningen, selv de få gange, hvor træneren er forhindret.

Til at begynde med er det lagt op til 8 træninger, for at se hvor stor tilslutningen er. 

Træneren er ikke uddannet TRX-instruktør, men har erfaring fra FIF-hold og synes personligt, TRX er en effektiv vej tilbedre balance, styrke og velvære. Velkommen til vores TRX-fællesskab!

Ved spørgsmål, så kontakt Dorte på tlf. 21 13 13 85.

 

Hold

Alder

Træningstid og dag

Træningssted

Mor, far, barn

1-3 år

Tirsdag 16.30-17.15

Hallen på skolen

Spilopperne

4-6 år

Onsdag 16.00-16.45 (børnene hentes i børnehaven)

Hallen på skolen

Spring- & Rytme

0.-2. klasse

Mandag kl. 16.00-16.45

Hallen på skolen

Store spring

3. klasse og opefter

Mandag kl. 16.45-17.30

Hallen på skolen

TRX m/k

18 år+

Mandag kl. 19.00 -19.45

Hallen på skolen